Spargle

Events

Agenda Spargle Events:

Met regelmaat organiseren wij Spargle Events in binnen- en buitenland. Elke Event is speciaal, en kent een uniek thema uit het vakgebied. We bespreken actuele vragen en nodigen sprekers uit om hun kennis en ervaringen met ons netwerk te delen.

5, 6 en 7 novermber: Websummit @Lissabon

6 december: E-commerce Special

20 december: Spargle Interim Netwerk – Kerstborrel

Schiphol wint Computable Award 2018!

​De digitale transitie van Schiphol wint een Computable Award 2018! Super trots op de mensen van Spargle die hier onderdeel van zijn of een rol in hebben gespeeld. Wij spraken een aantal van onze Spargelisten over hun traject bij het Schiphol Digital Airport Program.

Spargle zomerborrel 2018

Donderdagavond 14 juni vond de jaarlijkse Spargle zomerborrel voor ons interim netwerk plaats. Op een speelse manier kwamen ook tijdens de avond verbindingen tot stand.

Spargle kerstborrel 2017

 

Op donderdag 21 december hadden we een besloten Spargle Kerstborrel bij ons in de Tesselschadekerk. Waar we met een selecte club Spargelisten terug hebben geblikt op weer een succesvol jaar en met zijn allen hebben getoast op 2018!

Spargle Special: Transformation

Digitale transformatie was het buzzwoord van 2016. Digital verandert de verhoudingen in de markt. In een prachtige setting delen opdrachtgevers en interimmers ervaringen en do’s en don’ts in een transformatie.

Spargle Special:
Content is overal!

Deze Special staat in het teken van contentstrategie. Door de omslag van commerce naar online, én het veranderende mediagebruik is content een cruciale business asset geworden. Verschillende sprekers delen tijdens de avond hun ervaringen en visie.

Spargle Special:
Start-Up Succes

Voor een succesvolle start-up is meer nodig dan een goed idee, een schaalbaar- en nieuw businessmodel. Op inspirerende wijze wordt er tijdens deze Special aandacht gegeven aan de keerzijde van start-up succes. Persoonlijke, kwetsbare ervaringen over lef, moed en durf worden verteld.

 

Spargle Special:
Loyalty & Retentie

Loyalty en Retentie. Dat is het thema van deze Special. Zeer inspirerende sprekers (van o.a. Deli XL en Staples), en betrokken en enthousiaste genodigden maakten het tot een geslaagde avond.

 

Spargle organiseert meerdere Specials per jaar. Ons netwerk nodigen we daarvoor uit. Benieuwd wie er tot ons netwerk behoren? Onderstaande filmpjes geven je een kijkje in de afgelopen Specials, en wie daarbij aanwezig waren.

 

“Plezier in je werk krijg je pas als je verder kijkt dan werkzaamheden en salaris. Een prettige werksfeer en een klik met je collega’s is daarvoor minstens zo belangrijk. Er is geen andere Verbinder die dat zo goed begrijpt als Spargle.”

SIMON KLEES, Front-end Developer